Lectii de vioara pentru copii si adulti, incepatori si avansati.

Scoala noastra ofera cursuri de vioara individuale, ce se adreseaza in egala masura celor care sunt incepatori si celor avansati, fiind adaptate atat pentru copii, cat si pentru adulti. Cursurile se desfasoara in Bucuresti sub indrumarea profesorilor de vioara ai Scolii PianoForte, fiecare profesor fiind selectat dupa doua criterii: profesionalismul si pasiunea in predarea muzicii prin intermediul viorii, celor mici si celor mari.

Vioara este un instrument muzical deloc usor de stapanit din punct de vedere al interpretarii, lucru care transforma studiul muzicii la acest instrument intr-o continua provocare. Un exercitiu continuu si o buna instruire sunt necesare pentru a deveni un bun violonist.

Studiul viorii incepe cu invatarea partilor componente si a modului in care trebuie sa tinem instrumentul pentru a putea canta la acesta. Este rezonabil sa spunem ca un elev sarguincios dedicat studiului la vioara, poate ajunge sa scoata primele sunete frumoase in cel putin un an de zile.

Acest lucru este absolut normal, obisnuiti-va sa auziti acasa "scartaieli", fac parte din procesul invatarii. in schimb, cei care sunt manati de pasiune si au suficienta rabdare vor ajunge, urmand lectiile de vioara, sa cante adecvat si sa se bucure de frumusetea sunetului acestui instrument.

A canta la vioara e precum ai canta pe coarda sufletului, de aceea drumul chiar daca este anevoios, isi merita efortul. Daca pianul poate fi considerat regele instrumentelor muzicale, vioara este cu siguranta regina.

Ca finalitate, stapanirea acestui instrument deschide o lume de posibilitati profesionale. Poti deveni solist, poti canta intr-o orchestra simfonica, intr-un cvartet de muzica clasica sau ambientala, intr-o formatie de muzica folclorica sau, mai nou, intr-o trupa de jazz. Ca o veti face din pura placere sau ca veti alege una din posibilitatile enumerate mai sus, scoala PianoForte va va asigura tot suportul pedagogic si stiinta necesare atingerii obiectivelor dumneavoastra.

inscrierile pentru lectiile de vioara au loc in orice zi a saptamanii, in orice saptamana a anului, neexistand o perioada prestabilita pentru inceperea cursurilor. Programarea se face telefonic in masura orelor disponibile in programul Scolii de Muzica PianoForte. Unul din avantajele de care beneficiati la scoala noastra de muzica este dat de posibilitatea de a face simultan sau consecutiv lectii la instrumente diferite, beneficiind de o reducere a tarifelor la pachetelor de lectii pentru instrumentele alese in vederea studiului.
Va asteptam cu drag!

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player