Lectii de muzica pentru copii si adulti, incepatori si avansati.

Lectiile de muzica oferite de Scoala PianoForte se impart in lectii individuale pentru instrument si voce: lectii de pian, lectii de canto, lectii de vioara si lectii de grup de educatie muzicala pentru prescolari si scolari.

Cursurile sunt individuale, au loc in Bucuresti si sunt cursuri de muzica care se adreseaza tuturor categoriilor de varsta, incepand cu copiii in varsta de 3 ani si incheind cu adultii de varsta a treia.

Lectiile de grup urmaresc educatia muzicala a prescolarilor si a scolarilor din ciclul primar, prin familiarizarea lor cu sunetele muzicale, instrumentele muzicale si cu primele notiuni de muzica prin intermediul jocurilor interactive si a cantecelor pentru copii.

Toate cursurile de muzica din cadrul PianoForte sunt personalizate in functie de preferintele si abilitatile muzicale ale elevilor nostri mici si mari. Orele de muzica se desfasoara intr-un ambient placut, special amenajat scopului nostru, sub indrumarea profesorilor PianoForte, cu totii absolventi de Conservator, avand experienta pedagogica necesara si pasiunea de a preda muzica atat copiilor, cat si adultilor.

Asadar, indiferent de genul muzical preferat de dumneavoastra, ca sunt acorduri de muzica clasica, pop, rock, jazz sau blues, profesorii nostri vor face o experienta de neuitat din fiecare lectie de muzica, astfel incat cei care trec pragul PianoForte sa fie multumiti de rezultatele obtinute si sa patrunda in tainele muzicii cu bucurie.

Tot in sprijinul elevilor, pentru a pune in valoare cunostintele muzicale acumulate la lectiile de muzica sub forma unei experiente frumoase si unice, Scoala de Muzica PianoForte organizeaza bianual pentru cursantii sai, recitaluri de muzica in care elevii de la mic la mare au ocazia sa arate masura muncii lor din cadrul lectiilor de muzica (instrument/canto) precum si a talentului lor, in fata tuturor celor dragi care vin sa-i asculte cantand, ca sunt membri ai familiei sau prieteni. Intrarea la recitaluri este libera pentru toti spectatorii. Am aniversat deja 11 editii ale recitalului nostru « Povesti muzicale cu oameni mici si mari » si va asteptam cu drag la editia a 12-a editie a recitalului, programata in decembrie 2014. Detalii in curand!

Pana atunci, va invitam sa ne bucuram de si prin muzica! Cei dornici sa invete sa cante la un instrument sau bucurosi sa ofere un cadou celor dragi, se pot inscrie pentru cursurile de muzica (instrument si/sau voce) telefonic la numarul 0724 868 738 sau trimitand e-mail pe adresa office@pianoforte.ro

« Crezul Scolii de Muzica PianoForte este ca niciodata nu e prea tarziu sa inveti sa canti la un instrument muzical sau cu vocea, indiferent ca o faci pentru propria placere sau pentru a-ti urma vocatia. Important este sa te bucuri de muzica cu fiecare pas facut pe drumul cunoasterii muzicale. Daca ai pasiune, rabdare, perseverenta si mai ales daca iti pastrezi bucuria experientei muzicale indiferent de dificultati, cu siguranta ai sa reusesti! Talentul e binevenit, dar nu necesar si nici suficient, in schimb bucuria si pasiunea sunt indispensabile! in acest sens echipa PianoForte nu face decat sa dea tonul si masura care sa va ghideze catre excelenta in educatia muzicala, pastrandu-va bucuria si pasiunea intacte, iar acest lucru nu-l sustinem doar noi, ci si cursantii nostri. »
                              Cu bucurie, profesor fondator Diana Brătan.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player