Lectii de muzica pentru copii prescolari si scolariScoala de Muzica PianoForte ofera lectii de muzica pentru copii, incepand cu varsta de 2 ani. Pentru copiii intre 2 si 4 ani recomandam lectiile de grup de educatie muzicala pentru prescolari, iar de la 4 ani in sus recomandam lectiile individuale pentru instrument si/sau voce: lectii de pian, lectii de canto si lectii de vioara.

Lectiile de grup pentru prescolarii in varsta de pana la 4 ani au drept scop introducerea celor mici in lumea muzicii prin acomodarea cu instrumentele muzicale cu ajutorul jocurilor interactive de sunete si ritmuri special concepute pentru varsta lor. Totodata, educatia muzicala a prescolarilor pune accent pe cantece cantate in cor, ce ii familiarizeaza cu notele muzicale si in general cu primele notiuni de muzica.

De la varsta de 3-4 ani in sus cursurile de muzica devin treptat individuale si sunt personalizate in functie de preferintele si abilitatile muzicale ale fiecaruia dintre elevii nostri mici.

Toate lectiile de muzica, indiferent de instrument sau voce se desfasoara sub indrumarea pedagogilor profesionisti, cu totii absolventi de Conservator, cu pasiunea si experienta necesara pentru a preda muzica copiilor astfel incat acestia sa descifreze tainele muzicii cu placere, reproducandu-le apoi cu bucurie.

In ajutorul copiilor, pentru a pune in valoare cunostintele muzicale acumulate la lectiile de muzica, Scoala de Muzica PianoForte organizeaza sub forma unor experiente frumoase si unice, recitaluri de muzica, bianual, pentru toti elevii nostri dornici sa participe. In cadrul acestora, copii fac dovada muncii lor in urma lectiilor de muzica (instrument/canto) precum si a talentului lor cultivat de profesori, in fata parintilor, bunicilor si a tuturor celor dragi care vin sa-i asculte, accesul la recitaluri fiind liber oricui doreste sa asiste.

In iarna acestui an vom aniversa deja a 12 editie a recitalului nostru « Povesti muzicale cu oameni mici si mari » si nu ne ramane decat sa va invitam cu drag sa asistati sau, daca aveti copii elevi inscrisi la noi, sa participati! Mai multe detalii despre lectiile de muzica aici si despre recitaluri aici.

Va multumim si va asteptam cu drag!

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player