scoala de muzica pianoforte
scoala de muzica pianoforte
scoala de muzica pianoforte
scoala de muzica pianoforte

Lectii de pian in Bucuresti pentru copii si adulti - profesori absolventi de Conservator, sectia Pian.

Cursuri pentru iubitorii muzicii la pian, de toate varstele la Scoala de Muzica PianoForte din Bucuresti.

Lectii de pian individuale, profesor - elev, pentru incepatori si mediu-avansati, Bucuresti Sector 1 (Romana-Victoriei).

Cursurile de pian din cadrul scolii de muzica sunt adaptate pentru copii si pentru adulti

Toti cei motivati de pasiunea pentru muzica interpretata la pian sunt bineveniti!

Copiilor prescolari pana la varsta de 4 ani, le sunt recomandate inainte de a incepe studiul propriu-zis, apoi un timp in paralel cu orele de pian, frecventarea lectiilor de educatie muzicala pe care le oferim cu scopul de a-i familiariza pe cei mici cu muzica si cu instrumentele muzicale, in speta cu pianul, precum si cu alte instrumente cu care ne vom juca constructiv, dezvoltandu-le abilitatile muzicale in acest sens.

Beneficiile cursurilor de pian depasesc cu mult sfera simplei educatiei muzicale. A canta la pian si a studia muzica in general, activeaza ambele sfere ale creierului, punand in valoare relatia dintre arta si matematica. Pianul este ideal ca instrument de inceput pentru copii, claviatura fiind mult mai usor de folosit decat alte instrumente muzicale (instrumente cu corzi, alamuri, etc.).

Spre exemplu, instrumentele de suflat presupun un efort fizic intens si sustinut pana ce elevul ajunge sa stapaneasca tehnica de suflat adecvata interpretarii notelor corect, in timp ce la pian oricine poate reproduce corect o nota din prima incercare prin simpla apasare a clapei corespunzatoare sunetului respectiv. Copiii care invata pianul nu uita usor. Lectiile de pian sunt o sansa pe care parintii o pot oferi copiilor cu scopul de a ii ajuta sa se descurce mai bine la scoala, sa se simta mai bine cu ei insisi si, de ce nu, sa sporeasca muzica pe lume.

Pianul este ideal ca instrument de inceput si pentru adulti.

Cantatul la pian reprezinta o buna modalitate de a indeparta efectele stresului cotidian.

A invata sa canti la pian este si un bun exercitiu pentru creier, tinandu-va in forma din punct de vedere mental, precum muschii corpului se mentin in forma prin exercitii fizice.

Maniera de desfasurare a cursurilor de pian este foarte importanta, de aceea recomandam studiul pianului la modul individual, profesor-elev, atat pentru copii, cat si pentru adulti, pentru o mai buna aprofundare a notiunilor muzicale si a tehnicii pianistice, fara de care nu pot avea loc salturi calitative veritabile in evolutia dumneavoastra muzicala. Prin urmare, in cazul in care va doriti sa incepeti cursul de pian sub indrumarea unui profesor de pian din randul profesionistilor scolii noastre, va invitam sa vizitati pagina de tarife dedicata lectiilor pentru instrument/voce.

Va asteptam cu drag in sediul scolii de Muzica PianoForte din Bucuresti, pentru a porni calatoria impreuna si a va ghida pasii in minunata lume a pianului!

Profesor fondator Diana Brătan


Get Adobe Flash player